Употребени вече са на улицата

Публикувано на: 14.06.2017 16:30

Автор: Проспорт.бг

©Проспорт.бг
Васил Попов
Чува се, че нови имена са на пазара на труда в светлия звезден за българското футболно шоу ден. Легендарният Христо Стоичков представи нова книга с много 8-ици в заглавието, а легендарният Бербатов събира невиждан в българската раннонеолитна и по-късна история звезден дъжд, заради благотворителност.
 
Извън така светлите събития, в тъмата на наезвестността са изпратени употребените за различни по своята география, но единни по своя замисъл каузи, футболисти. Разбира се, при цялата условност на понятията.  Що се отнася до футболист.
 
Десният защитник Васил Попов се върза миналото лято на светлината, пръскана щедро върху него от Христо Янев и Гриша Ганчев, отказа предложение от член на "А" група,  с гаранция за титулярно място. Сега с Янев могат да си разказват как изглежда светът от високо. От днес е свободен. Попов.
 
Освободен е и приеманият за един от най-талантливите млади играчи на разстреляния ЦСКА - Петър Витанов.
 
Към тях се чува, че следва да се прибави немският възпитаник, с късата памет за предстоящия съперник - Атанас Курдов. Твърди се, че и той бил свободен, като кондор над магията на Мачу Пикчу. Древната столица на инките.
 
Трансферното лято започва да вади цвят.