Добрите новини на "Армията" валят като съботен дъжд

Публикувано на: 17.06.2017 19:53

Автор: Проспорт.бг

©Проспорт.бг
Новините валят, като съботния дъжд над София за настанения на "Армията" клуб, преименуван с името на разстреляния велик футболен клуб на България. След страхотните новини за участие на Димитър Пенев в жребия за Лига Европа, стана ясно, че още преди първия квалификационен кръг клубът ще добие остатъците от гардероба на убития.

Синдик Дора Милева вече е готова със списъка, по който трябва да бъдат разпределени 8-те милиона лева, които "Ред Енимълс" предложи на търга за активите и емблемата на ЦСКА, съобщава Sportal.bg.

Обявлението вече е подадено, където трябва и се очаква в понеделник или вторник да влизе в сила 7-дневния срок, в който "Ред Енимълс" е длъжна да внесе в особена сметка на длъжника сумата от 7 835 367, 50 лв. (б.а. задатъкът от 164 хиляди лева допълва сумата до 8 млн. лева). Ако това се случи, тогава Ред Енимълс ще стане собственик на активите и емблемата на ЦСКА.

Важното условие тук обаче е никой кредитор да не обжалва направеното от синдика разпределение пред Сфийски градски съд. Ако някой все пак прибегне до този ход, тогава СГС ще прегледа направеното от синдик Дора Милева разпределение и ако прецени, може да го коригира.