ЦСКА домакинства в елитния кв. Драгалевци

Публикувано на: 26.06.2017 11:32

Автор: Проспорт.бг

©Проспорт.бг
ЦСКА ще домакинства в Трета лига на стадион в квартал Драгалевци, където до миналия сезон посрещаше своите гости софийския Септември. Септември обаче се мести на Националния стадион "Васил Левски" за официалните си мачове, след като спечели промоция за Първа лига.

съоръжението недалеч от южната дъга на околовръстния път разполага с един от най-добрите терени в България, както и отлична инфраструктура, която може да поеме автомобилния поток и зрителите за мача. В допълнение, стадионът е в отлична комуникация с линиите на градския транспорт, включително метрото, което има станция на не толкова отдалечен извънредно популярен софийски МОЛ.

На Драгалевци, но на друг терен ще домакинстват и юношеските формации ан ЦСКА, които се формират съгласно изискванията за отборите от Трета лига и за които скоро ще бъде дадена точна информация от клуба.

Новият ръководен екип на ЦСКА разработва ценовата скала за билети и карти, които съвсем скоро ще бъдат представени на публиката. Но следва да е известно, че те ще следват логиката за участие на феновете в процеса на финансиране. Независимо от масираните внушения за "тъмно" финансиране, чрез рупорите на медийния Диспансер "4-и километър".