ЦСКА организира кастинг на 22-ри и 23 юли, успелите няма да плащат такси

Публикувано на: 30.06.2017 14:40

Автор: Проспорт.бг

©Проспорт.бг
Преди няколко дни Георги Кьосев пое Детско-юношеската школа на ЦСКА 1948. Бившият играч на червените сподели вижданията си развитието на школата.

"Много съм щастлив, че ще работя отново за ЦСКА. На първо време ще изпълним изискванията в наредбата за два отбора – деца и юноши младша и старша възраст. Имам уверението на ръководството, че Детско-юношеската школа ще бъде един от основните приоритети при развитието на клуба и ще се работи много професионално.

Вече съм сформирал екипа си, който ще ми помага в школата, но на този етап не искам да обявявам имена. Имаме концепция, която ще следваме и се надявам след една година да правим равносметка за успешния сезон.

Решили сме да направим кастинг за ДЮШ на 22 и 23 юли, който ще се проведе на терените в Спортен комплекс "Бонсист“, като подробностите ще ги обявим малко по-късно. Децата ще бъдат освободени от такси, защото в момента времената не са никак леки и не всеки родител има възможност да отделя средства. Другото нещо, с което ще опитаме да улесним родителите, е да осигурим и безплатна екипировка “, сподели Георги Кьосев пред официалния сайт на клуба.
Етикети: ЦСКА, ДЮШ,