Не отвличайте вниманието с Бербатов и бунгалата на Панчарево! Ало, Кралев!

Публикувано на: 03.07.2017 12:44

Автор: Проспорт.бг

©Проспорт.бг
Петьо Костадинов- Полковника
Миналата седмица Световният заговор извади документ по документ и съсипа пропагандната конструкция на преименувания Литекс. Така любезно настанен на "Армията", със съдействието на държавната власт и нейните марионетки. Конспираторите за капак извадиха още по-фрапираща за душата българска финансова информация от Годишния финансов отчет, която задава много въпроси. С много тежко значение по същество. Разбира се, питат тези които могат да питат. Зомбитата бяха в недостиг на заблуда.

Беше интересно, от гледна точка на анализа, след толкова разкрития за роболепните услуги на държава и БФС, и несговорчивостта на УЕФА, след финансовите теми, какво ще измисли този път манипулативната машина, за да задържи вниманието на първосигналната маса. Ясно е, че не може на всички кетъринг и екскурзии. Нито до Нови пазар, нито до Нион.

И ето, че се намериха посоки по естествен път. Известна творческа проститутка въведе понятието "4-звездно ... бунгало". Приблизително със същия успех можеше да наречете старите съветски велосипеди-бегачи "Старт-шосе", например велосипеди-изтребители. Вклучително "Грапен".

В допълнение се оцени, че изродената за година маса от хуманоиди вече е изпилвана по темата Бербатов, задето греховно не е вкарвал гол на тима от "Герена" и го погнаха за избора му да помогне на Берое. Където треньорски щаб са най-добрите му приятели в живота Александър Томаш, Тошко Кючуков (с когото делеше квартира и бедност в юношеските години) и Косьо Мирчев. Все момчета-шампиони с ЦСКА и силно несвързани с Литекс.

За кратко време се видя, че подобен подход е в правилна посока и отвлича вниманието от фундаменталното изказване на Борислав Михайлов, че Тире София е наследник на Литекс, или правоприемник, както каза публично той. До пълната кореспонденция между БФС и УЕФА, и Годишния финансов отчет. Нов поток тръгна към зомбираните тъпири. Върши работа.

Днес в същата посока "Енимълс" започна да хвърля дъвки на провинциалната рая с марка "Бербатов", а вчера Агент Якимов искаше да празнува някаква 70-годишнина, като шампион.

Вероятно е ред министър Красен Кралев да се включи и кръгът ще се затвори. Договор така и така не сме виждали. Едва ли ще видим. Освен, ако съдът не реши друго, все пак. Вече има такова дело. А такъв закон дори не помня от кога.

Утре - 4 юли, САЩ имат национален празник. На "Армията" е  Ден на необратимото разделение. Когато упоени пияндурници замеряха играчите на ЦСКА с бутилки.

Честита годишнина на всички!

А на неразбралите ще припомним последното изречение от обръщението на "Енимълс": "Историята не лъже и е особено жестока към предатели и неблагодарници."

NB: Очаквам магистрален материал на Главния психар от Психодиспансер "4-и километър"!

NB1: Мартин Петров игра в ЦСКА. Не в правоприемника на Литекс.