600 000 000 чаши кафе помагат на ЦСКА

Публикувано на: 04.07.2017 11:36

Автор: Проспорт.бг

©cska1948.bg
Георги Найденов и Добрин Гьонов
На специална пресконференция в Пресклуб "България“ Председателят на ФК ЦСКА 1948 и Изпълнителен директор на клуба Добрин Гьонов представи Hausebrandt като нов спонсор на клуба. На пресконференцията присъстваше управителят на фирмата Георги Найденов.

"Преди известно време заявихме, че сме в напреднал етап при преговорите за нови спонсори. Първият вече е факт. Щастливи сме, че започваме сътрудничеството с такъв доказан бранд като Hausebrandt. Водим преговори с още спонсори, но на този етап не мога да обявявам имена“, коментира Добрин Гьонов.

"Наблюдаваме отборът на ЦСКА 1948 още от създаването му и виждаме колко много потенциал има в него. Тук се работи изключително професионално. Екипът е млад и амбициозен и това няма как да не бъде забелязано. За нас е чест да си сътрудничим заедно с ЦСКА 1948. Надяваме се, че с общи усилия ще успеем да привлечем нови фенове, да вървим само нагоре и да покажем, че футболът може да се развива правилно и в България.

Обсъдили сме с ръководството концепцията за развитието на Детско-юношеската школа, защото децата трябва да спортуват. Спортът учи на дисциплина, а и не само на това“, сподели управителят на фирмата.

Повече за Hausebrandt

Hausebrandt предлага богата гама от кафе продукти, предназначени за офиси, хотели, ресторанти, кафетерии и дома.

Компанията има своето седалище в Нервеса делла Батталия, както и чуждестранни клонове във Франция, Монако и Словения, а също и серия от оторизирани партньорства, опериращи в различни страни, от съвсем скоро и в България.

Със своята всеобхватна дистрибуторска мрежа, Hausbrandt Trieste 1892 S.p.A. е в състояние да гарантира световна дистрибуция на своята марка кафе. Стремежът към съвършенство, резултат от постоянно отдаване в търсене на високо качество, довежда Hausbrandt Trieste 1892 S.p.A. до заемането на важна позиция в кафе индустрията, както в Италия, така и в световен мащаб.

Всеки ден повече от 500 души сътрудничат, пряко или непряко, по един проект, който Мартино Занети превръща от смела мечта в солиден успех. Търговският успех на Caffe Hausbrandt е очевиден: брандът разполага с повече от 20 000 клиента, включително ресторанти, кафетерии и барове, като продава повече от 4 000 тона печено кафе всяка година за създаването на общо около 600 милиона чаши еспресо.