Нов силен спонсор подкрепи ЦСКА

Публикувано на: 26.07.2017 14:39

Автор: Проспорт.бг

©cska1948.bg
На специална пресконференция в Пресклуб "България“ Изпълнителният директор на ЦСКА 1948 Добрин Гьонов представи PULITO BG като новия спонсор на клуба. На пресконференцията присъстваше собственикът и управител на фирмата Александър Тошков.

"Много съм щастлив от факта, че фирма PULITO BG има възможността да си партнира с ЦСКА 1948! От това, което виждам, клубът е постигнал завидни резултати за една година. Сигурен съм, че ще си бъдем полезни взаимно. Считам, че клубът работи в правилната посока и представя един качествен продукт. Футболът в България претърпя доста в последните години, но моделът на управление в ЦСКА е уникален и резултатите следва да не закъснеят. Трябва да заложим на иновативното, на истинското, на PULITO BG и ЦСКА", коментира собственикът на PULITO BG Александър Тошков.

Повече за PULITO BG

PULITO BG е една от най-бързоразвиващите се компании в България в областта на търговията със санитарно-хигиенни консумативи. За кратко време компанията успя да спечели доверието на ключови клиенти и партньори. На база изграденото взаимно доверие и постигнатите резултати компанията налага своето устойчиво развитие на българския пазар. Качественият продукт и сътрудничеството с водещи европейски  компании в този бранш отличават PULITO BG от многото и разнообразни конкуренти. За да осигури своето предимство, PULITO BG предлага диспенсери, консумативи и продукти с най-високо качество, произведени в Италия.
Можете да намерите PULITO BG на www.pulitobg.com

Етикети: ЦСКА, 1948, ЦСКА, спонсор