ЦСКА покани още един капитан в отбора

Публикувано на: 27.07.2017 15:01

Автор: Проспорт.бг

©Sportal.bg
Николай Хаджиниколов е преминал през Антон Огнянов от Левски.
Капитанът на Пирин (Разлог) Николай Хаджиниколов изненадващо напусна отбора днес сутринта и отива в ЦСКА 1948. Това се случва само две седмици преди началото на първенството в Югозападната Трета лига, където двата тима ще са съперници, пише Спортал.бг

Веднага след контролата вчера на отбора от Разлог с Миньор (Перник), треньорите на ЦСКА 1948 Валентин Илиев и Йордан Юруков, които са гледали мача в Ковачевци, са поканили Хаджиниколов да заиграе в столичния отбор.

Освен че е капитан на отбора, Хаджиниколов бе и треньор в ДЮШ на разложкия клуб и водеше подготвителна група. Наставникът на Пирин и и директор на клуба Христо Джоджов бе изключително разочарован от действията и на Хаджиниколов и на Йордан Юруков.

"Не прави чест нито на капитана ни, нито на Йордан Юруков. С последния дори сме били и екип в родния му Разлог. Много съм разочарован, не може капитан и треньор да постъпва по този начин. И то заради малко повече пари и заради някакво измислено ЦСКА. С какви очи ще погледне родителите на тези повече от 30 деца, които тренираше досега?", завърши бесният Христо Джоджов.

Проспорт.бг припомня, че само преди дни бе привлечен и друг капитан от Югозападната Трета лига - този на Сливнишки герой. Халфът Ивайло Цветков-Пифа.