Булка ритна първа на ЦСКА - Академик

Публикувано на: 30.07.2017 11:35

Автор: Проспорт.бг

©Проспорт.бг
Непозната булка е на късмет, казват старите хора. Ако са прави, ЦСКА 1948 ще направи страхотен сезон във "В" група. Булка даде сигнал на днешната контрола на "червените" срещу Академик Свищов.

Галя и Кристо вдигаха сватба в ресторанта на стадиона в Герман. Булката се оказа луда фенка на ЦСКА и поиска да се снима с играчите. Както му е редът, тя направи първия удар в контролата. Други сватбари вееха българското знаме по същото време.

Публиката, която видимо расте с всяка контрола при цена на билета от 5 лева, аплодира бурно младото семейство. Куп гости на сватбата също извадиха телефоните, за да заснемат готиното събитие. Част от децата на тържеството пък се присъединиха към "червените" запалянковци.

Иначе мачът завърши 1:1. Треньорът Валентин Илиев пусна играчи, които са играли по-малко преди новия сезон и нито един стсртов от мача срещу Хебър. Включи се и Христо Бангеев, който е на проби. Кирил Котев дори не се съблече по екип, а наблюдаваше отстрани. 

Петър Петров откри за гостите от Свищов, Спас Спасов изравни за ЦСКА 1948 след много хубава атака. Появата в игра на Калоян Стоянов, Йоан Маринов и Георги Младенов видимо раздвижи играта. Калоян удари греда след страховит удар, имаше и няколко други пропуска.

В ЦСКА 1948 останаха очаровани от гостите, които пътуваха близо 7 часа от Свищов с коли и бусче на общината, за да играят мача, като им благодариха сърдечно. В тима от северозападната "В" група симпатизират на ЦСКА 1948 и по тази причина пожелаха да направят мач. Те поканиха "армейците" за реванш в Свищов. При първа възможност тимът на Вальо Илиев ще се отзове, съобщават от армейския клуб.