ЦСКА среща играл в "А" група, още в I кръг на Трета лига

Публикувано на: 31.07.2017 13:19

Автор: Проспорт.бг

©cska1948.bg
В историческия си първи мач в Трета лига ЦСКА 1948 ще се изправи срещу Беласица (Петрич). Това отреди изтегленият преди минути жребий за първенството на Югозападната Трета лига. Мачът е на 12 август (събота), от 18.00 часа, на стадиона, на спротния комплекс в елитния квартал "Драгалевци", в София.

Подкрепете своите любимци по пътя към върха! Вижте как се прави истински футбол. Станете част от емоцията, наречена ЦСКА!, се казва в призив на армейския клуб.

Миналия сезон ЦСКА победи Беласица в официален мач за Купата на АФЛ, игран на спортния комплекс в Герман.

Левски от Елин Пелин е новият член на лигата, след отказа на ФК Кюстендил, който получи промоция и се очакваше да замести изпадналия Велбъжд, но само преди десет дни окончателно хвърли бялата кърпа.
 
Предполагаше се, че Брацигово ще изправи в нов бараж, но стана ясно, че се отказва и остава в А областна група, независимо, че с дата 28 юли има нов донос срещу ЦСКА за редовността на членството му в БФС, тема която може да има пропаганден, но не и формален характер. Доколкото отдавна този въпрос е изяснен. Или по-точно, с внесената от ЦСКА 1948 документация на 25 юли 2016 година и стартиралия поход на армейците към следващите етажи на футболната игра в България.

Югозападната Трета лига е с уникален състав и никога в историята си не е била по-силна и с повече клубове мерили сили в професионалния футбол в Първа и Втора лига.