Започна се. ЦСКА стартира с 40 деца

Публикувано на: 01.08.2017 15:25

Автор: Проспорт.бг

©cska1948.bg
Директорът на Детско-юношеската на ЦСКА 1948 Георги Кьосев, заедно с треньорите Лъчезар Дафков и Марио Атанасов, даде старт на подготовката за новия сезон. На терените в спортен комплекс "Бонсист“ специалистите изведоха 40 деца за първа тренировка, които ще бъдат разделени в две гарнитури – до 19 и до 14 години.

Треньор на отбора до 19 години ще бъде Георги Кьосев, а на този до 14 – Лъчезар Дафков. Марио Атанасов ще отговаря за подготовката на вратарите.

По време на днешното занимание треньорите наблегнаха на бегови и кондиционни упражнения, за да преценят физическото състояние на децата.

През следващата седмица всички деца, които са част от ДЮШ, ще преминат медицински прегледи в МБАЛ "Света София“ под ръководството на клубния лекар д-р Мариян Добрев.

На футболистите от школата ще им бъде осигурена безплатна екипировка, а също така ще бъдат освободени от такси."Доволен съм от началото на подготовката. Виждам много талантливи деца, които имат голям потенциал и дано след година-две да ги видим в мъжкия отбор. Искаме да дадем шанс на всяко едно дете да покаже своите качества. Селекцията е отворен процес и всеки, който иска да заповяда при нас, е добре дошъл. С екипа ще работим постоянно, за да добие школата ни един облик, присъщ на ЦСКА“, сподели Георги Кьосев.