Не е шега! Барселона привлече голова машина от Славия (ВИДЕО)

Публикувано на: 05.08.2017 15:57

Автор: Проспорт.бг

©Проспорт.бг
Гого вече е част от Барселона.
Проспорт съобщава с изключително удоволствие новината, че Барселона привлече ултраталантливия нападател на Славия Георги Ангелов.

Гого бе мечта на всички школи с претенции у нас, но след двуседмични тестове в каталунската столица бе утвърден и от 12 септември стартира в школата на великия клуб. 

Гого е зодия Овен, роден на 28 март 2008 г., а през последните две години бе дежурен голмайстор или най-добър нападател на турнирите, в които участваше.

Любопитен факт е, че той не е от спортно семейство. Неговият баща е сред най-известните в света, в своята професия, но тя не е свързана по никакъв начин пряко със спорта. Доктор Александър Ангелов е един от най-уважаваните очни лекари на планетата, а заедно със своята съпруга - доктор Венелина Милева, създадоха изключително авторитетната клиника "Ресбиомед" в София, като през последните години приложиха свръх авангардни технологии за лечение на окото, чрез уникални иновативни методи и спечелиха партньорството на най-големите и високотехнологични компании в бранша.

Гого има по-голяма сестра Александра.

Заради огромния талант на малкия нападател семейството ще се наложи да фокусира усилия и да партнира с Барселона в неговото израстване, чрез специална програма.

Неймар си тръгна. Да живее Гого!

Това е второто голямо признание, за кратко време,  за работата в школата на Славия, след трансфера на Петко Христов във Фиорентина преди 20 дни.