ЦСКА представи нов силен спонсор

Публикувано на: 15.08.2017 15:25

Автор: Проспорт.бг

©cska1948.bg
Красимир Янкулов
Office Express е новият спонсор на ЦСКА 1948! Лидерът в каталожната и електронна търговия с офис консумативи, мебели и техника в България бе представен от Изпълнителния директор на клуба Добрин Гьонов на специална пресконференция в Пресклуб "България“. На пресконференцията присъстваха Красимир Янкулов, мениджър корпоративни клиенти, и Кристина Николова, мениджър реклама и промоционални събития на компанията.

"Много сме щастливи от факта, че имаме възможността да си партнираме с ЦСКА 1948! От това, което виждаме, клубът е постигнал завидни резултати за една година. Сигурен съм, че ще си бъдем полезни взаимно. Определено тук се работи в правилна посока и вярвам, че ще продължи по същия начин. Обсъждаме много идеи за различни инициативи и съвсем скоро те ще бъдат реализирани“, коментира Красимир Янкулов.

Повече за Office Express

Офис Експрес е лидер в каталожната и електронната търговия с офис консумативи, мебели и техника в България със 17 години опит, над 4 милиона доставени поръчки и стотици хиляди обслужени клиенти в цялата страна. www.offex.bg е един от най-големите сайтове за поръчка на офис консумативи и много е популярен с атрактивните си седмични промоции за техника и мебели.

Office Express е бизнес партньор за България на Office Depot – най-голямата компания в света за продажба на офис консумативи, техника и мебели.

Стратегическото сътрудничество осигурява на клиентите богат избор от висококачествени продукти от собствените марки на Office Depot и гарантира на международните компании, че е стабилен и силен доставчик, подкрепян от най-успешната компания за доставка на офис консумативи в света – Office Depot, съобщава официалният сайт на клуба.