Земетресението в Мексико удря и по ЦСКА

Публикувано на: 08.09.2017 12:47

Автор: Проспорт.бг

©Проспорт.бг
Административен съд София-град, 48-и състав, се произнесе с Решение № 4422/03.07.2017г. по адм.д. № 4948/2017г, с което ОТМЕНЯ отказа за предоставяне на поисканата от ЦСКА 1948 информация и ЗАДЪЛЖАВА административния орган (т.е. Министерството на младежта и спорта), да  предостави достъп до същата в пълен обем.

С думи прости: Съдът задължи ден преди щатския национален празник Спортно министерство да покаже договора, с който базите "Българска армия" и "Панчарево" бяха предоставени на ...-София. Припомняме, това се случи миналото лято, когато на бързо заседание те бяха отнети от още съществуващия ЦСКА дадени на Гриша Ганчев от ведомството ръководено Красен Кралев.

Естествено, докато другите използваха летните месеци за ваканции, заинтересованите нищо да не бъде показано, ако такова изобщо съществува, не спаха. Работиха. Реализират и схеми, за които само се носят слухове. Яснота няма. съдът е някаква притурка за спящите красавици в будната кома на обществото.

От 10 дни делото е с входящ номер във Върховния административен съд, но изглежда горските пожари и земетресението в Мексико пречат да му бъде дадено ход или на един друг език - да бъде образувано.

България - една всекидневно изнасилвана територия. Черният експеримент на Европейския съюз. До неговото разпадане.