Атанас Кръстев решаващ за победата на Спартак, информация за други от ЦСКА

Публикувано на: 18.09.2017 14:59

Автор: Проспорт.бг

©Марин Маринов, sportal.bg
Атанас Кръстев, който е играл всичко, дори вратар, за ЦСКА.
За тези, които не са збаравили лудите-млади, които напук на статуквото и предателствата тръгнаха да трошат крака, а и глави, по кривите игрища около София и да възраждат убития ЦСКА, предлагаме информация за изявите в отминалия кръг на момчетата, които се състезават за други отбори, с надеждата, че скоро отново ще бъдат част от магията на футболното възраждане.

Играчите са съсредоточени основно в отбори от Северозападната и Югозападната Трета лига.

На Север Бдин Видин измести баровците от Кариана и оглави класирането. Но само на две точки от лидера е Спартак Плевен. В Плевен колонията е най-голяма - Атанас Кръстев, Станислав Желязков и Едуарт Атанасов. Именно Наско бе с решително действие, при минималната победа с 1:0 над коравия и дисциплиниран тим на Янтра Габрово. Кръстев бе спънат за 11-метров наказателен удар в 85-ата минута, изпълнението на който донесе 3 точки на плевенчани, които имат висока успеваемост, в условията на перманентна финансова криза.

Пак там, но на 3 точки от лидера е козлодуйският Първа атомна. Дебют за ядрените направи талантливият Сава Савов. Халфът отбеляза гол, при победата с 3:0, но напусна преждевременно, поради лека травма. Новопривлеченият Кристиян Дяков не взе участие, поради технически причини, но се очаква да играе още в следващия мач за Купата на АФЛ, жребият за която ще бъде теглен в утрешния ден.Пак на Северозапад е и Иван Герасимов за Мизия от Кнежа. В отминалия кръг вратарят не пази, поради неразположение. Досега бе титуляр на вратата на града, известен по света с Института за царевицата и рекордните температурни аномалии. Сега и с Иван герасимов.

На Югозапад разполагаме с информация за трима състезатели, които активно участваха в промоцията на ЦСКА за Югозападната трета лига.

Кристиян Петров игра за Сливнишки герой срещу Беласица в Петрич, при загубата с 0:1.

С 0:1, но дамакинска загуба, претърпя Германея от претендента за промоция Хебър от Пазарджик. За Германея четвъртия си мач изигра железният войник Георги Младенов. досега той има в актива си вече 2 гола.

Талантливият 18-годишен Георги Божилов не взе участие в мача. Юношеският национал игра през седмицата за Купата на АФЛ, при загубата с 1:2 от Дупничани.

ЦСКА ще гостува именно на Марек следващата седмица, в мач от шампионата на "Бундеслигата".