И кафе е спонсор на ЦСКА

Публикувано на: 21.09.2017 14:28

Автор: Проспорт.бг

©Проспорт.бг
Лого на италианската марка Hausbrandt от Триест.
За да няма скрито-покрито във финансирането на ЦСКА до момента, правим бърз преглед на спонсорите и когато някой се упражнява в говорене е добре да се поогледа.

Най-голям е делът на Ефбет. Главният спонсор присъства върху екипировката, автобуса, рекламните пана на стадиона и рекламните материали.

125-годишното италианско кафе Hausbrandt застана още преди новия сезон зад армейците и помага по трънливия път към върха от Трета лига.

Какво би било кафето, ако нямаше и вода. "Бачково", същата която преди ден подкрепи  шоумача на Христо Стоичков е зад ЦСКА. Естествено има и за почитателите на шотландските напитки, а и не само. А именно, институцията в продажбата на алкохол с артистичното име "Мултиарт".

PULITO BG е компанията, която не само подпомага ЦСКА активно, но се развива с висока скорост в областта на доставката на консумативи, диспенсъри, лични предпазни средствапрепарати за общо почистване...Може би ще помогне съвсем сериозно в почистването на плесенясалите български футболни двори.

Nektar Natura едва ли е нужно да бъде представяна на бизнеса, но доколкото коментарите често се правят и пишат от съвършено неграмотни в областта индивиди ще споменем, че е сериозно познато име в производството на напитки за хотелиерската и ресторантьорската индустрия.

Office Express. Ако това нещо не е известно какво е, то няма смисъл и да обясняваме. Явно сричащият тези редове е с незавършен втори клас.

Следват и три технически спонсора с особена важност.

Най-напред ще припомним, че това е Многопрофилната болница за активно лечение "Света София". Вече няколко състезатели получиха, включително оперативна помощ. В нея оперира и извънредно талантливият доктор на отбора Мариян Добрев. Същият, който около ангажимента си в ЦСКА, вече пробягва отсечката до нуждаещия се от помощ ъсстезател на терена със скоростта на легендарния спринтьор Петър Петров.

Разбира се - SPORT DEPOT. Българската компания, която направи всичко още в областна група с ЦСКА да се свърже италианската компания за спортна екипировка ERREA. С днешна дата офисите в Парма тържествуват. Повярваха на идеята за състезателен екип с камуфлажен десен и моделът вече се прочу отвъд окена. Десенът е световна мода, но в спорта е много важно, кой ще се осмели да счупи шаблона. Фланелките се купуват вече и от фенове и играчи на други отбори, заради сензационно оригиналния си вид.

И накрая (засега) - ресторант "Милениум". Просто и ясно. Гладна мечка, хоро не играе.

Ето така стоят нещата. Наскоро бе наблюдаванo уникално по своята рядкост лунно затъмнение. Активността на спонсорите е при явна медийна вражда и тъмница. Kакво ли би станало със спонсорирането на честния път към върха на ЦСКА, ако пишещи, говорещи и снимащи не бяха сервилно-слугинажно ангажирани!?