Българският футбол продължава да бие кирката

Публикувано на: 27.09.2017 14:43

Автор: Проспорт.бг

©Проспорт.бг
Българският футбол и неговите структури продължават да бият кирка в дъното да не би нещо да помръдне и да се наложи да се работи. Важно е днес и сега да падне трошичка. Ето какво ни предлага marica.bg:

24 часа преди ключовия мач с Хебър под краката на шефове и футболисти на Вихрен(Сандански) буквално пари. Това показват фактите.

Тази сутрин отборът от Сандански е изиграл спешно мача си от турнира за купата на Аматьорската футболна лига срещу Беласица за да може двамата наказани за срещата с Хебър футболисти Илиян Митрев и Радослав Бачев да отпаднат. По програма този мач трябваше да се играе след седмица.

Пародията на футболен мач със съгласието на ръководството на ФК Беласица се е състояла на градския стадион в Сандански и е завършила 4-1 за домакините след попадения на юношите Димитър Кирилов(25-та мин.), Петър Дънгов(32-ра мин.), Георги Николов(55-та мин.), и автогол на Илко Петров от Беласица в 23-та минута. Почетното попадение за „комитите“ пък било дело на Аспарух Сяров в 87-ма минута.

С тази победа отборът на Вихрен продължава участието си за Купата на АФЛ. Следващият им съперник ще бъде отборът на Пирин – Разлог, като мачът ще се изиграе в удобно за двата отбора време.

По-важното в случая е чрез този полу криминален мач в доказано безсмисления турнир на АФЛ Вихрен ще бъде в почти пълен състав за дербито с Хебър.