Шефът на Етър: Чичо, Пешо, докога гавра?

Публикувано на: 01.10.2017 14:17

Автор: Проспорт.бг

©Светослав Петев, Проспорт.бг
Александър Нанков пита.
Президентът на  Етър -  Александър Нанков, даде изявление пред официалния сайт на тима и обяви, че е много доволен от представянето на отбора срещу преименувания Литекс от София, при равенството 2:2.
 
Именно новакът спря победната серия на съперника.
 
Той обаче обърна внимание на съдийството като цяло, след като отборът бе порязан жестоко в предишните мачове и попита шефа на съдиите Петър Петров до кога ще продължава гаврата с великотърновския футбол. 
 
"Много съм доволен. Показахме, че имаме един от най-добрите отбори в България, независимо от всякакви други обстоятелства. Горд съм с момчетата и с треньора, благодаря им и се радвам, че успяхме след 4 години ходене по аматьорски групи и Втора лига да създадем такава обстановка и емоция за града. Велико Търново го заслужава, виждате цялата обстановка и стадиона. Имаме един от най-добрите стадиони в България, за което благодаря на кмета Даниел Панов.
 
Единственото, от което съм огорчен и няма как да го скрия, е от слабото съдийство, което за пореден път опорочава мача. Искам да попитам един виден наш съгражданин: Чичо Пешо, докога ще продължава тази гавра с великотърновския футбол? Този път не повлияха на крайния резултат, но щеше да бъде много грубо ако в трети мач бе станало така. Все пак ние играем срещу отбор, на когото статистиката, от 19 август насам, нямаше допуснат гол, а ние вкарахме два и успяхме да се противопоставим съвсем равностойно. Лощото е, че съдиите се проявиха за пореден път.
 
Вярвам в момчетата и целия отбор, така че мачовете с Левски и Лудогорец няма да им е лесно. ще се повторя - радвам се за цялата емоция във Велико Търново.”