Избягал от пламенмарковата ДАФ 16-годишен е в групата на ЦСКА за Купата

Публикувано на: 04.10.2017 15:18

Автор: Проспорт.бг

©Проспорт.бг
Старши треньорът на ЦСКА 1948 Валентин Илиев определи група от 18 футболисти за предстоящото гостуване на Надежда (Доброславци) от турнира за Купата на Аматьорската лига.  Двубоят е полуфинален мач в предварителната фаза за излъчване на представител на град София и ще се състои днес от 18.30 часа на изкуственото игрище на стадион "Локомотив" в столичния квартал "Надежда".

В групата за мача за първи път попада и роденият през 2001 година представител на ДЮШ на ЦСКА 1948 Виктор Зоров, който миналата седмица беше повикан от треньорското ръководство на представителния отбор за първа тренировка с мъжете.

Виктор е бивш капитан за възрастта си в ДАФ на Пламен Марков, детска академия от която много родители пропищяха. Особено от високите и неадекватни такси. Същата, с която Пламен Марков мислейки се за директор подписа някакъв остро неграмотен договор за колаборация с ЦСКА. ЦСКА, който с негово участие бе убит.

Вратари: Стоян Маринов, Ивайло Сайков

Защитници: Герман Петров, Тони Стоичков, Денис Пидев, Христо Митев, Милен Кикарин, Давид Стоянов

Полузащитници и нападатели:
  Ивайло Цветков, Радослав Димитров, Николай Хаджиниколов, Андон Гущеров, Йоан Маринов, Калоян Стефанов, Спас Спасов, Томислав Павлов, Виктор Зоров, Емил Гъргоров.