ЦСКА мина през Надежда със 7:0, 16-годишният Виктор Зоров дебютира

Публикувано на: 04.10.2017 21:25

Автор: Проспорт.бг

©cska1948.bg
Очаквано, различният по класа отбор на ЦСКА 1948, разби Надежда от Доброславци със 7:0 в полуфинален мач на Зона "София" за Купата на АФЛ. В другия полуфинал Локомотив БДЖ победи Чепинци с 471 и вкупом пристигна да наблюдава двубоя на армейците, воглаве със своя шеф и съиграч, Изпълнителният директор на БДЖ Владимир Владимиров. Мачът проследи и Иван Василев, Президент на Локомотив София.
 
Именно на изкуствения терен на Локомотив и през втората част на осветление ЦСКА взе своето. Много приятна гледка бе да се видят на терена, в стартовия състав,  6 от миналогодишните герои на червените.
 
Спас Спасов вкара 4 гола. Той игра на върха на атаката. По един добавиха Йоан Маринов, Калоян Стефанов и Ивайло Цветков.
 
При 3:0 за ЦСКА Ивайло Сайков направи няколко впечатляващи спасявания на вратата и не даде възможност на Доброславци да стигнат до почетно попадение дори.
 
За съжаление, поради контузии, принудително бяха заменени Давид Стоянов и Радослав Димитров. Мачът обаче бе спортсменски и в никакъв случай не може да се говори за грубости и умишлени действиия в единоборствата.
 
Дебют за ЦСКА направи 16-годишният Виктор Зоров. Видимо младежът има да гради още много физика, но е видимо също, че притежава брилянтни технически възможности и се понрави на публиката, която от първата минута започна да го подкрепя.
 
През уикенда ЦСКА приема Балкан Ботевград в Драгалевци, пореден кърг от първенството на Югозападната "Бундеслига".
 
Забележка: Проспорт направи проверка и уточнява, че Виктор Зоров не е син на известния производител на млечни продукти Димитър Зоров. Не става дума за връзки. А за талант.