Базите на припозналите или прикралите?

Публикувано на: 18.10.2017 12:07

Автор: Петьо Костадинов - Полковника

©Проспорт.бг
Петьо Костадинов- Полковника
Цитирам класика от 21 май 2015 година:

"Нашата задача като министерство е да гарантираме, че базите на ЦСКА ще отидат в правилните ръце. В това дружество, което ще наследи традициите и ще бъде припознато от феновете като ЦСКА“.

ЕДНА ПАРАЛЕЛНА ИСТОРИЯ

4 февруари 2015 година, Сдружение "Бъдеще за Спартак Варна", бившият национал Живко Господинов, играл на световните финали в Мексико през 1986 година: "Нашите амбиции са добронамерени, но най-вероятно ще минем през трудности, тъй като идеите ни може да не се харесат. Само хора като нас обаче, които са чупили краката си и са дали здравето си за Спартак, знаят какво означава да дадат имотите на клуба на някакви хора, които са далеч от футбола. Вие знаете ли, какво означават 50-60 декара клубни земи? Знаете ли колко пари струват? Аз лично не се страхувам от заплахи. Ако стане нещо с мен, поне ще е заради Спартак"

ДНЕС

Във Варна машинацията е извършена. Стадионът и останалите свързани имоти са в чужди ръце.

17 октомври 2017 година. Близо 2000 души блокираха центъра на Варна, предаде репортер на Varna24.bg. Зрелищният протест на феновете на ФК Спартак започна с демонстративен мач пред сградата на общината. В него се включиха легенди на "соколите", бивши футболисти и треньори.

Привържениците настояват имотите на футболния клуб да бъдат върнати и да станат отново общинска собственост. Искането им е за категорична на позиция на градската управа, както и за наказателна отговорност за сделките с имотите. Ако гласът им не бъде чут, ще има нови протести.

КЪМ 18 ОКТОМВРИ 2017 ГОДИНА

Някогашният шампион на България (1932 година), вече е без стадион. А феновете много отдавна са си казали думата. Още по-отдавна клубът е защитил своята и социална задача.

Най-титулованият клуб на футболна България бе умъртвен. На 9 септември 2016 година. ЦСКА. Базите му бяха харизани на провинциални комбинатори с друго име. С нечисти маневри и шайка бърдокви лепнали си прякор, който не пасва на царския трон.

Стратегът-мислител е от Варна и с отношение към двата случая. Сещам се за един Областен управител на морския град и Капитан Петко войвода. И не е друга тема.

ВИНАГИ ИДЕ РЕЧ ЗА ВЛАСТТА И САТРАПИТЕ В НЕЯ. ТА, ПОСЛЕДНО - НА КОГО ТРЯБВА ДА БЪДАТ БАЗИТЕ?

НА ПРИПОЗНАЛИТЕ? НА ПРИКРАЛИТЕ? ИЛИ НА ПРИДАЛИТЕ СМИСЪЛ НА ДУМИТЕ ЧЕСТ, МОРАЛ И ЗАКОННОСТ!

Забележка: ПРИКРАЛИТЕ не са сподвижници на МАРКО КРАЛЕВИТИ...