ЦСКА прави децата на София щастливи

Публикувано на: 19.10.2017 21:52

Автор: Проспорт.бг

©Проспорт.бг
ЦСКА поднесе нов футболен празник в полите на Витоша. Този път домакин беше 64 ОУ „Цар Симеон Велики“ в квартал Симеоново. Над 100 деца от 5, 6 и 7 клас се включиха в заниманията, водени лично от треньора на първия тим Валентин Илиев, шефа на школата Лъчезар Дафков, треньора на вратарите в школата Антон Пенчин.
 
Не бяха върнати дори момичетата, които искаха да се пробват. Няколко хлапета хванаха окото на червените специалисти и получиха покана да тренират в школата. Припомняме, академията на ЦСКА единствена предлага напълно безплатна екипировка и няма такси.
 
Празникът обаче беше за всички участници. Те получиха фенски фланелки на ЦСКА, тетрадки и покани да посетят последните три домакински мача за есента срещу Миньор, Пирин Разлог и Елин Пелин.
 
Малчуганите обещаха да бъдат на стадиона в Драгалевци още тази неделя, когато е лютото дерби с перничани.
Фланелки получиха и децата в неравностойно положение от училището, които наблюдаваха своите приятели.
 
Треньорът Валентин Илиев раздаде куп автографи директно върху екипите и тетрадките. Макар повечето да не се били родени, когато Вальо вкарваше срещу Ливърпул и Литекс, малчуганите показаха солидни познания за изявите на бившия защитник. И го помолиха за селфита. Треньорът ни не отказа нито едно, както винаги.
ЦСКА благодари специално на директорката Тереза Иванова за хубавия празник, който беше организиран заедно с нашия рекламен агент Адриана Попова и Таско Тасков, ивент мениджър в клуба.
 
По молба на учителите ще има пролетен празник и за по-малките ученици, но часът и мястото ще уточним допълнително.
 
Очаквайте скоро ЦСКА и в други столични училища, пише официалният сайт на армейците.