Случаят с щастливите деца на ЦСКА

Публикувано на: 24.10.2017 13:31

Автор: Проспорт.бг

©Проспорт.бг
Едно семейство от столичния квартал "Дружба" имаше повод за радост на стадиона, не само заради победата на ЦСКА с 2:1 срещу Миньор. Малкият Даниел Славов се оказа притежател на щастливия номер 79, който донесе голямата награда – вечеря с любимия отбор.

7-годишният хлапак се появи при феншопа заедно със своето 4-годишно братче Радослав. Разбира се, с тях беше и баща им Румен, верен привърженик на армейците, не оставил тима и в "А“ окръжна група. Защитникът Тони Стоичков връчи ваучера.

"Това беше първи мач на Ради, явно донесе късмет на брат си. Иначе Даниел го водя по мачове още от "Армията““, сподели пред сайта ни щастливият татко, "Не са спали цяла нощ от вълнение. Гледаме клипа как Валентин Илиев вкарва на Ливърпул на "Анфийлд“. Даниел не е бил роден, но знае отлично какво се е случило“.За Румен никога не е имало дилема кой е отборът. Той е родом от Надежда, ходи на "Армията“, откакто се помни. Тренира в Локо, засича се с Емил Гъргоров, който играе за по-малките набори. Е, не му е писано да стане професионалист, сега се занимава с охранителен бизнес.

Но любовта към спорта остава. "Когато миналото лято ЦСКА фалира, въобще нямах дилема. Никога не мога да приема, че отбор от провинцията може да бъде ЦСКА. Каквото и да стане, Литекс ще си е Литекс. Аз не спрях да подкрепям отбора и в "А“ окръжна група, сега ходя при възможност и във "В“, разказва таткото.

Мъчно му е за "Армията“, но вярва, че един ден ЦСКА ще се върне там. Говори с вълнение за най-емоционалните моменти на стадиона – мачовете с Блекбърн и Атлетико Мадрид. Естествено, горд е, че Гъргоров прави страхотен мач срещу англичаните при равенството 3:3.

"Вярвам, че хубавите времена ще се върнат. Но каквото и да стане, аз няма да припозная друг отбор. ЦСКА е ЦСКА. И Литекс няма нищо общо с него“, завършва Румен Славов.

И не крие, че децата вече са възпитани по темата.