ЦСКА се развихри с 6:1 на нов терен

Публикувано на: 13.11.2017 16:45

Автор: Проспорт.бг

©cska1948.bg
Двата юношески отбора на ЦСКА дебютираха на новия терен в Требич. И останаха очаровани от условията, които им предлага базата.

Старшата възраст на Кирил Метков записа убедителна победа 6:1 над Оборище Панагюрище. Два гола вкара Виктор Зоров, който вече записа мач за мъжете. По един път се отчетоха Лъки Николов, Кристиян Андонов, Огнян Любомиров и Александър Асенов.

"Теренът е страхотен. Момчетата се чувстват по съвсем друг начин“, сподели треньорът на тима Кирил Метков, който се съгласи да поеме старшата на ЦСКА в движение.Коварен вирус обаче тръшна децата от набор 2003-2004. В отсъствието на доста титуляри ЦСКА загуби 1:2 от Барокко. Здравко Костов беше точен за нашите.

"Точно преди мача  се разболяха 5-6 момчета, имаха еднакви оплаквания“, сподели треньорът на тима Лъчезар Дафков, който е и шеф на школата на "армейците“. Той също се изказа със суперлативи за новия терен, който осигури ръководството на ЦСКА.

Така децата на ЦСКА останаха на второ място в групата с 24 точки, колкото има и третият Барокко. Лидер с 25 е Гранит Владая. Конкурентите обаче са с мач по-малко.