Любо Пенев отново се запъти към кухнята и отново има готовност да го сготвят с егоизъм

Публикувано на: 17.11.2017 21:17

Автор: Петьо Костадинов-Полковника

©Проспорт.бг
Чух, че Любо Пенев напуска Валенсия, за да се кандидатира за Президент на БФС. През 1999 година Любослав Пенев напусна "Валенсия", за да обслужи едни политически интереси, поради отровна зависимост, в която беше попаднал. От него очакваха да извърши преврата, а наивниците - ЦСКА с него велик. Васил Божков спаси Любо от тресавището.

С днешна дата той отново напускал Валенсия. Като му видях промоутъртите, ми стана лошо. Не, че не знам чии интереси го бутат.  Поредният кръг с име. Отново в дълга дългова отворена позиция. Истината е, че ще бъде сготвен. Колкото и да подскачат и потриват ръце около него. Изглежда не си научи урока.

Най-отвратителното е, че не се говори за програма, а за подмяна. Изобщо и запетая не се вкарва за отговорностите на футболния съюз. И че той организира и администрира. Но той не може да бъде отговорен нито за клубните бази, нито за финансовия феърплей, още по-малко за егото на когото и да било.

Десетилетия повтарям, че четвъртите в света не са подготвени. Боби вече е в друга орбита. Йордан Лечков е с най-богат административен и бизнес опит, но е комуникативно спорен. Силно спорен. Следва Наско Сираков. И започваш да заекваш кой още.

Баламурските идеи за поколението на Бербатов са трагични в зародиш.

С риск да се повторя, ще цитирам част от поименна презентация на ръководството на Германския футболен съюз, която направих на 10 октомври. И така, за затвърждаване на знанията:

Президент е Райнхард Гриндел. Той е роден в Хамбург и по професия е политически...журналист. Припишете му и всички европейски футболни структури.

Вице-президент Петер Фримут - пълноправен Професор по администрация от Дюселдорф. Той е и футболен човек, с дълъг стаж на върха на управлението във Фортуна Дюселдорф.

Вице-президент Кристиан Зайферт - световен клас специалист по комуникации, маркетинг и социология.

Вицепрезидент Петер Петерс - футболен коментатор и журналист, бивш професионален състезател по ... ръгби в Австралия.

И още по ред:

- Доктор Райнер Кох от Кил е юрист;
- Доктор Райнхард Раубал е политик от SPD;
- Доктор Щефан Оснабрюге е специалист по трудово право;

...

И т.н.

Тогава написах още:

Преди всичко е важно да се разкарат представителите на просташкия вождизъм. И генетическите маниакални субекти.

И да се работи.

Убеден съм, че масираното присъствие на български представители, основно четвърти в света, в управленските органи на международните футболни организации следва да се пази.

Но с неандерталски ентусиазъм и животинска подкрепа, градеж не чакайте!

Изход винаги има.

Попитайте в Германия! Минералната вода е позната от хилядолетия.