Бъдете щастливи, нещастници!

Публикувано на: 25.11.2017 22:52

Автор: Петьо Костадинов-Полковника

©Проспорт.бг
Петьо Костадинов- Полковника
Преди да удари полунощ и тиквите да станат каляски, да кажа това-онова. За ЦСКА. За внуците си със скопци и изтърсаци няма как да си говоря.

Ето какво. Не мога да не призная на малкото интелектуален капацитет около 15-ия етаж на една от кулите до софийския КАТ, че наляха посока по Домусчиев, когато идеше реч през последната година и половина за армейците. И селташките калташки настроения към нас. Защото е повече от ясно, че след просташките изцепки на бойците-кочове от варненските ММА клубове при първата титла на делиорманци, червената общност от сърце ненавижда и клуба, и чорбаджията му. Признавам - добър ход.

Но мутренската самонадеяност подлъга стратезите и се заобиколиха с пишещи и говорещи ментални чекиджии, които са се хранили само и единствено от подаяния и фелиращи услуги. С радост отбелязвах във времето, че нито един  от претендиращите за лидерски позиции около задника на главния, не е дете на Сектор Г. Всичко друго, но не и на Сектор Г. Клакьори, натегачи, откровени лайнари, духачи, слуги, нагаждачи...- да. А какви цветни прякори!? Феята на зъбките и Дани Тъпото в тролската група, Агент Ставри и Дупнишкият интелектуалец в сайтовете, Мария Макарена в печата, Н-гъзът в радиоефира, Кики Свирката в телевизионния, Милко Кандилото на ибрика и т.н., и т.н. Цялото им творчество, включително с подкрепата на троловете в Интернет пространството, намира корен в лехите единствено на Тъпирус Булгарикус. И никъде другаде. Никъде. Безплатните автобуси, са безплатни автобуси. Екскурзии. Кой срещу кренвирш, кой срещу пране на съвест. Все едно.

Автоголът е явен. Номерът с Домусчиев, все повече зацикля. Вярно, той в едно интервю засвидетелства симпатии към подхода ни, но и с него и без него стана ясно, че тази мантра не може да издържи дълго. Плаща, но някой друг път.

Кой как се е качил на черешата за 8 милиона лева не мога да знам. Пък и не ми е тема. Говоря за друго.

Мутренски устроените ментални чекиджии днес се дървят на тема Устав и правила на играта. Маркетинговият трик говори за правилата. На правото на достигнал по спортен път клуб да играе на следващо ниво. Казват клуб с 50 фена, но пък 50 чепа в задника на оядените овластени лица от слугинажа на мутренско-мафиотската територия, останала на картата от разпорената от групови изнасилвания велика някога България. С един неземен министър на младежта и спорта.

Разбира се, Тъпирус Булгарикус вие някъде. В безпаметен възторг от критериите на един конкурс. Върти хоро на погребален марш.

В едно нещо съм се убедил безусловно. Тъпирус може да включва РС. Тъпирус може дори да търси в мрежата.

Но горкият вид не съзнава божественото наказание да продължава и преповтаря дедите си. Защото това са същата кръвна група слагачи, която плака над ковчега на Борис Трети. Реди се на опашка. Същите хвърляха каскети, за да посрещнат самолета с Георги Димитров. Вярно, герой от Лайпциг, но непожелан в родината от същия Борис, за когото плакаха. Плакаха и на неговото погребение - на Георги Димитров, за да хвърлят каскетите за Вълко Червенков. И пак - "Уууу!". Каскетите за Тодор Живков.  Важното е да си с тълпата. Тълпата е стадо. Води кочът, но завърта посока според гегата на чобанина.

Аз овчарите уважавам повече от сгазените и унизените лизачи. Те са хора достойни. Стадата им - лице на човека.

Да желаеш да си в тълпата...Все едно дали си слуга на мутризираната сила или педал сред многото, е уродлива гадост. Контрастно роболепие на присмиващия се на дребните ни души свят. А в това келепир няма. Колкото и да го търсите. Едната наркоза. От глад и предателство.

Как да ви го кажа, за да го разберете!? Трудно ми е. Не владея мишкуващия език на мекотелите без зъби, наведени с мустаци, радио и телевизионни охлюви. Ние идваме. И дали ви харесва или не - ние сме ЦСКА! Без уговорки.

Знам, че след конкурса в центъра на София ще замирише на пържени свински цървули и непрани навуща. Но какво пък - всеки има право на своя миг щастие.

Бъдете щастливи, нещастници!