ЦСКА тренира на двоен празник

Публикувано на: 01.12.2017 12:17

Автор: Проспорт.бг

©cska1948.bg
Лидерът в Югозападната Бундеслига тренира, нещо съвсем нормално за професионалисти, все още с изкупителен аматьорски статут. Изкупление, заради чужди грехове, но в името на Възкресението на армейския клуб, без използване на съвременни козметични средства за пребрандиране.

На 14 декември ще бъде официалното закриване на сезона с Гала вечер. На нея ще може да присъства всеки срещу 30 лева куверт.

Вече идват заявки за контролни мачове в паузата, най-вече от клубове в професионалния футбол, които бързат да си сверат часовниците, преди да се натъкнат на изненади.


Денис Пидев/ Снимка: Марин Маринов, sportal.bg

ЦСКА празнува днес и два рождени дни. 25 години навършва десният бек Денис Пидев, който бе отличен в класация, определила идеалната единадесеторка на Югозпадната Трета лига за есента. В същия идеален отбор, освен Пидев, са вратарят Бахтарлиев, централните защитници Кирил Котев и Тони Стоичков, както Емил Гъргоров и Андон Гущеров в офанзивата. 6 от 11.


Атанас Кръстев

Феновете на армейците поздравяват от сутринта с 22-рия му рожден ден свой любимец от миналия сезон. Атанас Кръстев е халфът, който взе сърцата на публиката със силния си спортен характер. Наско през есента защитаваше цветовете на Спартак Плеве, но е малко вероятно това да продължи и през пролетта. Много силните му игри насочиха интереса от заможни клубове, с високи спортно-технически цели и се водят разговори за неговото привличане за втората част на шампионата.