Георги Атанасов (да не се бърка с Агент Ставри) и още четирима, са сигурни нови в селекцията на ЦСКА

Публикувано на: 01.12.2017 15:36

Автор: Проспорт.бг

©Иван Йочев, Sportal.bg
Георги Атанасов в битка с Емил Гъргоров в шампионатния мач, игран в Етрополе.
ЦСКА обяви официално пет нови попълнения. Изпълнителният директор Добрин Гьонов и  помощник-треньорът Йордан Юруков гостуваха в пресклуб "България", където съобщиха новината.

Съгласие да играят при лидера в Югозападната Трета лига са дали вратарят Димитър Пангев (Септември Симитли), крайните защитници Георги Атанасов (Чавдар Етрополе, да не се бърка с едноименния Агент Ставри), Кристиян Михайлов (Банско), нападателите Мартин Таушанов (Беласица) и Цветелин Цаковски. Последният тренира от три месеца с ЦСКА, но няма право на мачове, тъй като в началото на сезона  изигра няколко минути за Царско село. Иначе левичарят отбеляза 29 гола за Балкан Ботевград миналия сезон, с които стана голмайстор на групата.

"Целите са изпълнени, оценките за треньорското ръководство са повече от добри“, сподели изпълнителният директор на ЦСКА Добрин Гьонов.

"Първото място не ни успокоява. 7 точки е и много, и малко. Минало е само едното полувреме“, допълни Йордан Юруков, "Всеки играе на максимум срещу ЦСКА. Не е тайна, че отборите срещу нас са стимулирани от конкуренти в челото. Но в това няма нищо лошо, нека играят с всички сили срещу нас“.

Отборът ще тренира до 13 декември, след което излиза в едномесечна ваканция. Футболисти и треньори ще уважат на 14 декември коледното парти на ЦСКА.

Добрин Гьонов отложи всички коментари за базите за идната седмица. Ръководството готви извънредна пресконференция, на която ще изнесе интересни документи по темата. Той обаче потвърди - ЦСКА търси начини и ще участва в конкурса.