Леко със засилката за Ицо! Аз съм!

Публикувано на: 22.12.2017 21:21

Автор: Петьо Костадинов - Полковника

©Проспорт.бг
Петьо Костадинов - Полковника
Леко със засилката! Прочетох, че Ицо Стоичков сложил всички в малкия си джоб, а настанените в София от Ловеч били най-разпознаваемата марка. Стига бе!?
 
За 2017 година няма как нито Ицо (той знае, че колкото и да сме се карали го обичам), нито който и да било да ме сложи в джоба си. Срещу докараните от него 1.5 милиона долара, поставям незабавно моите 1.7 милиона евро към Славия, които справедливо обяви президентът Стефанов и които са официално обявени пред НАП и не подлежат на коментар.
 
Със сигурност трансфер във Фиорентина е значително по дъвкаем у нас, пред такъв в Далас. Казвам у нас, не пред мен. Аз отлично знам какво е МЛС. И знам колко добронамерен е Ицо, ако трябва да помогне на някого. Притежавам препоръка, подписана от легендата за играч, който никога не е гледал, но го препоръчва горещо на МЛС, като отличен български играч.
 
От мен да знаете. Най-разпознаваем в професионалния свят, в момента, е ПФК Славия. Не е само Петко Христов. Тече истинска битка на пазара за играчи на белите. Следствие на една мъдра клубна политика за развитие на собствените юноши.
 
Още веднъж - успех на Атон Недялков! Той е страхотно хлапе. И няма отношение към емоциите на мафиотизираната държава.

ЗАБЕЛЕЖКА:
Работих със сърце и от сърце за Академия "Христо Стоичков" в Етрополе. Съвсем сигурно е, че съм вкарал в много пъти повече пари от Ицо, от движение на играчи. Да не говорим един ТИР безплатна екипировка от мен и моите връзки. За едната ЧЕСТ говоря. И ме напушва смях, като си помисля, че някои живеят с мисълта, че са си платили сметката. Нека се огледат!