Няма членове на Сдружение "Свирка и чупка"

Публикувано на: 28.12.2017 09:41

Автор: Петьо Костадинов - Полковника

©Проспорт.бг
Петьо Костадинов- Полковника
 Живея някак смирено и в сериозно равновесие празниците. Изпълнен с вяра. В децата си. В хората около мен. Лошо за никого не помислих.
 
И хоп. Наминавам до социалната седянка снощи и попадам на интервю на Румен Илиев. Карат-варат двамата с другия и цоп въпрос: "- А тези фенове, които припознават ЦСКА 1948?". Отговорът: "- О, този клуб и неговите фенове се крепи на петима продажника, които заедно с роднините си ходят на мачовете на техния отбор. Ако мислят, че са фактор, ако мислят, че те са истинският ЦСКА, да дойдат на "Армията" и да застанат до червената лавина в сектор "Г". Явно нямат смелост, защото техните привърженици са много, много по-малко от тези на истинския ЦСКА."
 
Румене, байов, феновете на ЦСКА създадоха и притежават ЦСКА 1948 . Припознаването търси в Литекс и в чупките! В кръста. В навеждането. В свирките на властта. Изтощаващо дори за Супермен, като Премиера (да се свети името Му), фелацио. Намаза от свирките и най-великият, сред великите, спортни министри в историята на България. Макар и доста кратка. Историята на министрите. Непродажният, известен още с прозвището Красьо Мъжкаря.

 
Аз съм сред тези, които ходят със семейството си. С уговорката, че когато се бръсна, а го правя всяка сутрин, се виждам отлично в огледалото. Допускам, че наведен или на колене със заета уста,  е трудно да осъзнаеш къде точно и на каква цена се намираш. Огледалото вечно ще стои криво или високо. Сред нашите фенове няма нито един член на Сдружение "Свирка и чупка". Чешит до чешита сме.
 
Както вървим, ЦСКА със сигурност ще дойде на "Армията" и неговите фенове след отбора. Но чета и ме хващат чуденки. Много объркано всичко бе, Румба!? Тези, за които лудите глави от северната трибуна бяха наркомани доскоро, днес вече са червена лавина от сектор "Г". Много динамичен бил светът. Развива се.
 
Интересно. Ако нямаше козирка от 50 години на "Армията" и падне дъжд, в какъв цвят ще бъдат седналите. Боята ще падне и лустросаното ще излезе навън. Със сигурност небето няма да бъде оранжево! За миризмата на чесън и мокри непрани навуща няма да предполагам.
 
Един мой футболен приятел обича да казва: "Ама недей да скачаш трупешката!". Та не подскачайте трупешката в дует! Казват - било болезнено.
 
И като става дума за семействата. Празниците тези дни са семейни. Да правиш интервю с разделяща тоналност, точно по това време, не е ерес. То е ниска топка. Отсъствие на всякаква култура. Характеристика на просташки маниер.
 
Ще ви оставя да си пилите. Точно преди 34 години, на днешния ден, срещнах жена си. За мен е важно. 
 
Ставаше дума за семействата. Такива сме ние. Ходим заедно.
 
Хубави празници и много настроение! Силна и успешна 2018 година!
 
САМО ЦСКА!