Проспорт обещава, което може да изпълни

Публикувано на: 14.01.2018 17:31

Автор: Проспорт.бг

©Проспорт.бг
 Проспорт Медиа обещава това, което може да изпълни. Преди минути босът на академията на лондонския Чарлтън - Стив Айвъри потвърди, нов абсолютно безплатен курс за млади български треньори, организиран по собствената ни програма за достъп до водещи методики на наставници от малките български футболни академии. Денят е неделя, но във футбола седмият ден е за Цар футбол.
 
Този път Проспорт ще избере един от четиримата заминаващи да бъде треньор на вратари. Той ще практикува при нашия изключителен приятел и специалист Лий Смелт. Допреди две години Лий беше треньор в академията на Арсенал и в сметката му се записват най-малко дузина топ вратари, играли не само за топчиите но и в другите топ отбори и лиги на Европа.
 
До десетина дни Проспорт ще определи икончателния състав на групата, която ще започне обучение на 9 април, понеделник.
 
Утре, 15 януари, група от 6 млади български наставници заминава на треньорски методически курс в Ливърпул, ръководен лично от директор Ник Маршъл и тоталната легенда Стивън Джерард.
 
Припомняме, че в комплексната класация на академиите на Острова, лондонският Чарлътн изпреварва по рейтинг дори тардиционна, като тази на Ливърпул и ултра обезпечена, като академията на Манчестър Сити.