ЦСКА стартира с лагер в Петрич

Публикувано на: 15.01.2018 14:21

Автор: Проспорт.бг

©Проспорт.бг

ЦСКА започна подготовката за новата година днес в НСА. Стартът сбъдна мечтата на едно 17-годишно момче от Кресна. Халфът Венцислав Маламов се яви на първия кастинг за школата (7 януари). Той беше одобрен за академията, но треньорът на първия тим Валентин Илиев остана впечатлен и го взе на лагера в Петрич.

С ЦСКА за 10-дневна подготовка в южния град пътува и 16-годишният халф от школата Виктор Зоров.

Маламов е юноша на Пирин 2001, после играе за Пирин.

Иначе за лагера заминаха всички нови попълнения – вратарите Емил Михайлов, Димитър Пангев и Драгомир Петков, защитниците Кристиян Михайлов, Евгени Зюмбюлев и Георги Атанасов, нападателите Петко Петков, Цветелин Цаковски и Мартин Таушанов.

"По-трудното предстои, но аз вярвам, че ние ще се подготвим максимално добре. Нека първо свършим работата си, като влезем във Втора лига,  пък тогава ще мислим за селекции и стадиони“, сподели треньорът Валентин Илиев.

Той изрази надежда, че Емил Гъргоров ще остане в ЦСКА. В момента халфът разглежда оферти от чужбина. Към него има отправено предложение от ръководството на ЦСКА, което също се надява, че лидерът ще продължи в любимия отбор.

Валентин Илиев съобщи пред медиите, че е възможно да се организира контрола в последния ден от лагера в Петрич. Иначе проверките засега остават непроменени.

Припомняме, началото на първенството в Югозападната Трета лига е на 24 февруари. ЦСКА гостува в първия кръг на Беласица в Коларово.

Контролите:

27 януари
Сокол Марково - ЦСКА
(Пловдив, комплекс "Коматево")

31 януари
ЦСКА – Банско
(Герман)

3 февруари
ЦСКА – Поморие
("Трейс арена“, Стара Загора)

6 февруари
ЦСКА - Созопол
("Трейс арена“, Стара Загора)

8 февруари
ЦСКА - Балкан
(стадионът се уточнява)

9 февруари
ЦСКА – Несебър
("Трейс арена“, Стара Загора)

14 февруари
ЦСКА - Сапарева баня
(София, стадионът се уточнява)

17 февруари
Септември Симитли - ЦСКА
(Симитли)