Очаквано Монтана предложи договор на Савов, Герасимов стартира с Първа атомна

Публикувано на: 16.01.2018 15:52

Автор: Проспорт.бг

©Проспорт.бг
 Очаквано Монтана сложи на масата договор за 2.5 години на талантливия халф Сава Савов. Сливналията получава всички нужни условия за развитие на уникалния талант, с който е дарен от Господ. Припомняме, че той дебютира за ЦСКА в А група едва 17-годишен. В момента Саво е на 21. През есента игра много успешно за Първа атомна, трети в класирането на Северозападната "В" група.В понеделник Монтана заминава на лагер в Турция, където има подредени висок клас контролни мачове.


Иван Герасимов
 
Също толкова очаквано, Първа атомна пък привлече талантливия вратар Иван Герасимов. През есента пази за Мизия Кнежа, а капацитетът му не остана незабелязан от "ядрените" и от понеделник вече е в атомната столица на България за следваща стъпка в своята кариера.
 
Сава Савов и Иван Герасимов са част от легендарната формация на ЦСКА 1948, която мина през чистилището на Областна група и се изкачи етаж нагоре във футболната йерархия. Със сигурност и двете момчета са на първа, златна, страница от историята на червения клуб от центъра на София.