Калоян минава прегледи в Болоня, Петко бележи атрактивно за Фиорентина

Публикувано на: 20.01.2018 21:50

Автор: Проспорт.бг

©Проспорт.бг
Калоян Кръстев
Централният нападател Калоян Кръстев пристига в Италия, където в понеделник сутринта ще премине медицински прегледи, за да се присъедини към тима на на елитния Болоня. Младежкият национал е на лагер със Славия в Анталия, откъдето ще пътува директно за града на световноизвестните марки Мазерати и Дукати.
 
Екипът, който реализира неговото преминаване е на място. Той е в същия състав, който осигури трансфера на централния защитник Петко Христов във Фиорентина. Също от Славия. Президентът на белите Венцеслав Стефанов вече обяви и сумата по сделката клуб-клуб. А именно 1.5 милиона евро.
 
За Болоня ще пътува и бащата на Играча. Ивайло Кръстев ще бъде до сина си не само на подписването, но и на рождения му ден. На 24 януари Калоян навършва 19 години.
 
Междувременно Петко Пристов донесе точката на Фиорентина срещу Атланта с фамозен гол, с глава, след като неговият тим губеше с 0:1 от изключително силния тим на Аталанта. Фиорентина на няколко пъти се размина с пълен обрат и трите точки, но направи много силно второ полувреме. И двата тима пропуснаха по един наказателен удар през втората част.