Валенсия прави турнир в Рудозем и Смолян

Публикувано на: 15.03.2018 11:41

Автор: Проспорт.бг

©Проспорт.бг
Академията на Валенсия, GPS (Global Premier Soccer) и ФК “Палас“ - Рудозем организират международен детско-юношески футболен турнир със съдействието на Община Рудозем ,Община Смолян и БФС. Събитието е от 17 юни до 21 юни 2018 година.

Възрастовите групи ще бъдат деца родени през  2003г., 2005г. и 2007г. Първите две формации ще бъдат настанени в гр. Смолян ,където ще играят мачовете си. А децата от набор 2007г.в гр. Рудозем.

"Да дадем една възможност за изява на децата,а защо не и този турнир да е началото на една успешна футболна кариера за някои от тях. Поканили сме много водещи школи от страната и чужбина. Вече имаме потвърждение от няколко гръцки отбора. Искаме да стане празник за децата и в същото време да е на едно добро ниво и да се превърне в традиционен за нашия край“, коментира Председателят на Фк“Палас“ господин  Хайри Шерифов.

На турнира ще присъстват мениджъри и скаути от програмата на GPS I Valencia и от други водещи отбори, както от страната така и от чужбина. Пожелаваме успех на участниците и организаторите.

Контакти за записване и технически детайли:

0892253054,0895538111,imeil:valenciapalas@gmail.com

Забележка:
Проспорт изказва удовлетворението си, че големият двигател в организацията на турнира от страна на ФК "Палас" е Антон Бозов, който през януари бе на обучение в Ливърпул по програмата на Проспорт медиа за достъп  до водещи методики на млади български треньори.