Червеното наказание удари четвъртия в Югозападната Бундеслига на "Свети Петър"

Публикувано на: 17.03.2018 23:03

Автор: Проспорт.бг

©cska1948.bg
Сърцатият Георги Младенов
Сърцатият Георги Младенов, Боби Ангелов - шампион на България и капитан на ЦСКА, Милен Иванов - дебютирал в "А" група на 17, Радослав Димитров - български национал, играл на финали на еропейско и Кристиян Петров-Тото, дебютирал в "А" група на 18 - наказателната червена петорка и техните съотборници от Германея и този кръг хвърлиха бомбата, след като миналия подчиниха Марек с 2:0 в Дупница.

Като гости на "Свети Петър" сепаревци, с човек по-малко от 37-ата минута, и гол пасив от 18-ата, изравниха на домакините от Банско и си тръгнаха с точка. Голът вкара Алек Манолов.

Германея с новата селекция и новия треньор Наско Стоилов, все още е на предпоследна позиция, а Банско са четвърти в Югозападната Бундеслига.

Споменатите петима са от първата златна страница на ЦСКА 1948 в мъжкия сезон в областна група. Не беше трудно да се предвиди, че с привличането на споменатите петима, оттук нататък Германея няма да бъде в ролята "тъпан на сватба". Без никакво съмнение, в момента Германея разполага с една от най-креативните средни линии в Югозападната Бундеслига.

Отлично решение на ръководството на клуба.