Пуснете мачовете на ЦСКА без коментар!

Публикувано на: 18.03.2018 13:40

Автор: Петьо Костадинов - Полковника

©Проспорт.бг
Пътувах и пуснах мача между Рилски спортист и ЦСКА 1948 в колата. Заради високата скорост ми беше трудно и да гледам, но ушите ми все още приемат много прилично звука и стигнах до извода, че е по-добре излъчващият уебсайт да пуска без коментар събитията на ЦСКА, за да не измъчва своя така тежък на поведение кадър.
 
Според него играчите бяха играчи на "48". Едва в  края на първото полувреме се напъна да каже ЦСКА 1948. С много пъшкане. Все едно са му връчили мотика и ще прорежда царевица.  Тръпнеше в нескрит транс, ако Рилски спортист доближеше вратата на Емил Михайлов. А обобщението му, че играчите на ЦСКА се въргалят прекалено по терена, независимо, че е имало интервенция срещу тях е прекалено.
 
Естествено, за побутнатия от вятъра на стадиона в Самоков субект, е без значение, че по спешност, с линейки, двама от истинските играчи на ЦСКА попаднаха в болница. Че няма да играят известно време и само по чудо няма тежки счупвания.
 
Не е нужно да се обяснява! Няма да може да го аргументира. Освен ако не бъде откровен. В което се съмнявам.
 
Уебсайтът много помогна през последните почти две години с излъчването на информация и мачовете на червения тим. Но е по-добре да не рискува с неовладени кадри и да пусне само картина със звук. Аматьорският футбол върви и така. И стои по-стегнато без аматьорски коментари.