ЦСКА загуби най-добрия си нападател

Публикувано на: 18.03.2018 13:55

Автор: Проспорт.бг

©Проспорт.бг
Калоян Стефанов и Веселин Васев
ЦСКА изгуби до края на сезона най-силния си нападател и асистиращ състезател. Миналогодишният капитан Калоян Стефанов е със скъсани връзки на глезена. Накратко - оперативна намеса и най-малко 2 месеца възстановяване. Калоян бе машина за голове и асистенции в областна група и №1 в ТОП 10 (18 гола, 11 асистенции в редовния сезон), Калоян е сред лидерите и през този шампионат в Трета лига.
 
ЦСКА загуби и един от най-добрите опорни халфове в Югозаппадната Трета лига. Веселин Васев също попадна в болницата, но се размина от тежки последствия. За начало ще пропусне два кръга, за да се възстанови. И двете момчета бяха транспортирани по спешност с линейки в София, за да им бъде оказана помощ, след просташки и безобразно неколегиални влизания на противникови състезатели. 
 
Много интересно какво би било обобщението на коментиращия мача през излъчващия уебсайт, според когото състезателите на ЦСКА преигравали в показването на болка, пък било то и след интервенция. Трудно е да бъдеш запалянко. Професионалист - съвсем.

И не е за всеки.