Честита омерзена и опростачена пролет!

Публикувано на: 20.03.2018 13:32

Автор: Петьо Костадинов - Полковника

©Проспорт.бг
В интерес на истината виждах, че тече някакво дърлене, но едва преди минути попаднах на снимка, от която ми прилоша. Чувах за жестове, чета за жалби и реакции, които са нормална част в емоциите.

Но след като видях този фотос на някой си Каранга, ми трябваше време да се съвзема. Мислех, че е монтаж. Оказа се, че не било.

Снощи кротко си хортувахме на стената на актьора Звезди Минков във Фейсбук. Неговият баща, учителят и висококултурен човек Цоньо Минков, когото имах честта да познавам от средношколския си период, му казвал: "Интелигентният човек винаги може да бъде простак. Но простакът интелигент - никога!"

Точно срещу това се опълчихме на 4 юли 2016 година, точно поради това създадохме ЦСКА 1948 на 19 юли 2016-а. Вонята на непрани навуща вече се усещаше.

Моля ви! Не знам точно как да го направя. Никога не се наричайте армейци! Такова ниво на опростачване не е по силите на най-тежко необразования царски фелдфебел от богозабравените довоенни гарнизони.

Този/ тези наследникът/наследниците на Нако Чакмаков, Симулията, Ването Колев, Митата Якимов, Жеката, Спас, Цецо Йончев, Стойчо, Ицо, Любо, Емо...ли е/са!?

Честита пролет! В 18.15 часа днес.  Дано разсее аромата на ментални родни и интерконтинентални цървули!

Нямам какво да добавя.

Забележка: Фотосите са избрани произволно. Моля авторите да ме извинят, ако някъде нарушавам правата им!