Двоен празник на "Армията" през 2018 година

Публикувано на: 22.03.2018 19:52

Автор: Петьо Костадинов - Полковника

©Проспорт.бг
Напоследък вървя след събитията, но това е положението. Известният футболен мислител, анализатор и неземен фетболен ръководител, съучастник в поколението на вероятно най-великият ЦСКА, строителят на капитализма и демокрацията Георги Илиев, е направил интелектуален отскок и се е намесил в математиката на титлите у нас. Цитирам:
 
"Гриша Ганчев е сериозен бизнесмен. Ще плати 8-те милиона за емблемата, рано или късно. Мисля си, че няма да има проблеми с това.
 
Ние сме сменявали ЦСКА 7-8 пъти. Титлите обаче си остават на клуба и са в музея - всеки може да ги види. Сега ще вземем и 4 от Ловеч и ни стават 35".
 
1. 2018 година е повод за двоен празник хна "Армията". 70 години от рождението на ЦСКА и 20 години от първата титла, сответно припозната, на Литекс;
2. На 5 май май ще си дадат среща двама маниаци с частни проекти. Единият, който се хвърли съйс заводския отбор в дълбокото и докато се усетят старите клубове им взе няколко титли и купи, в името на спорта. С методи съвременни, методи на кофтия сигнал, методи на безпардонната простащина. Другият е маниак, с фирмен проект, който на всяка цена търси страници да се запише в историята по поредни титли и да бие историческсия път на ЦСКА. С методи съвременни, методи на кофтия сигнал, методи на безпардонната простащина. Единият би феновете на ЦСКА с местни сили, включително полицейски, другият привлече мутри от Варна и би феновете на ЦСКА, полицейските каскети се страхуваха. Повтарям - феновете на ЦСКА. Не подлогите на сатрапите;
3. Намирисва на закон. Чувам, че приютените на "Армията" мигранти отсвирили графическото творчестно Сашо Мановия внук (онова тарикатското с шумата, прикрила оригиналната емблема) и обявили конкурс коя стара емблема да се носи на 5 май. Изглежда Патентно ведомство е ударило по масата, след като синдик Милева извади двуцевката, заради незаконното ползване на ембеламата на убития. Става лесно. 8 милиона по-малко. Не, че някой е мислил да ги плаща. Това е за абдали;
4. ЦСКА бе убит на 9 септември 2016 година. Все едно кой за какво се бори и кой за колко се е продал, това е истината. А имунитет срещу истината имат само защитените свидетели. Ако ме разбирате:
5. Майки, схвана ли? 8 милиона по-малко. Простак до простака, тъпанар до тъпанара. Да не ти пука! Важното е да си в комфорт. Така и така няма да зацепиш какво казвам. 35, готин. Никой не ти пречи да говориш!