Кого победи ЦСКА с 3:0? Статистика. Човек по човек поименно - VIDEO

Публикувано на: 24.03.2018 22:03

Автор: Проспорт.бг

©cska1948.bg
В 67-ата минута на контролата между ЦСКА и Локо Горна Оряховица се стигна до скандал и прекратяване на мача, заради отсъдената за домакините дузпа. От гледната точка на камерата на Спортал, дузпата е безспорна, от гледната точка на старшията на горнооряховци Александър Димитров, също генетичен армеец, 1000-процентова грешка на арбитъра. Възможно е всяка от страните да се е заблудила, възможно е арбитърът да е сбъркал. Но едва ли такива емоции са здравия смисъл на проверката.
 
Доколкото ЦСКА има конкретни цели, то вероятно за публиката ще е важно да знае срещу кого точно се изправиха аматьорите от Югозападната Трета лига, добила справедливо прозвище Югозападна Бундеслига. 
 
Локомотив ГО е на седма позиция във временното класиране на Втора лига и стартира със следните състезатели, със този именно професионален опит:
 
Вратарят Ивайло Крушарски е на 24 години, юноша на ЦСКА, има 5 мача за Локомотив и общо 31 в професионалния футбол;
Мариян Иванов е на 27 с 16 двубоя за Локо, общо 121 в професианолания футбол;
Симеон Иванов е на 28. Спомняме си го от престоя му в Райо Валекано. Отскоро в Локомотив с 3 мача, общо 130 в професианалия футбол;
Мартин Николов е на 25, с 20 играни двубоя за Локо, общо 34 професионални;
Петър Казаков е бивш юношески национал на 22. Габровецът има 18 мача за Локомотив, 67 в професионалния футбол. Стиловият двойник на Чавдар Янков преди години бе поискан от Славия, но "силни съветници" го пратиха по нивите;
Якуб Идризов. На 27 години, 21 мача за Локомотив и общо 117 в професионалния футбол;
Георги Колев е на 23 с 4 мача и общо 13 в професионалната игра;
Странният японец Кокин Куроки е на 21 с 4 мача за Локо и цели 5 в професионалния футбол. Играл е в македонския Младост от "известния футболен" център Цръвен двор.
Даниел Васев е на 23. Юношата на Славия и син на Димитър Васев има 3 мача за Локомотив и 69 в професионалния футбол;
Нанителамио. Не е ясно кой от двамата конгоански близнаци е. Седрик или Родриго, родени на 15 февруари 1996. Вреоятно Родриго, защото вече е играл за Спартак Пл. Ако е той, то има в кариерата си 8 профи мача. Не е в официалния кадрови лист на Локомотив.
 
От резервната скамейка в игра се включиха:
 
Вратарят Евгени Александров е кадър на Литекс, на 29 години, с 4 мача за Локомотив и общо 40 в професионалната му кариера;
Цветомир Вачев. На 19 години. 4 мача за Локомотив и изобщо 4 в професионалния футбол;
Деян Христов е с тотален опит. На 35. 21 мача за Локомотив и цели 317 в професионалния футбол, с отбелязани 116 гола;
Павел Головодов. Не се нуждае от представяне. Юноша на ЦСКА, носител на Купата на България, 19-годишен. Изиграл е 6 мача за Локомотив и общо 26 професионални в кариерата си.
 
В игра се включва и състезател с фамилно име Велков, но не е в официалния кадрови лист на Локомотив и не разполагаме с информация.

ЗАБЕЛЕЖКА: Стана ясно по-късно, че близнакът Нанителамио не е Родриго, а Седрик. Уточнението бе направено с експертна точност от Ивайло Йовчев.