Страстно за ЦСКА в Страстната седмица

Публикувано на: 05.04.2018 14:56

Автор: Проспорт.бг

©Проспорт.бг
Петьо Костадинов-Полковника
Всичко си идва по местата.
 
Министерството на младежта и спорта подари "Българска армия" и база "Панчарево" на пребрандирания Литекс.
УЕФА допусна пребрандирания Литекс в турнирите предсрочно. Боби знае защо.
Патентно ведомство регистрира куп марки с лого ЦСКА заа пребрандирания Литекс и никой няма причина да плаща нито 8 милиона, нито 8 лева за емблема.
FIFPro улеснява процеса с искането към УЕФА да не допуска пребрандирания Литекс до турнирите, заради неплатени дългове към играчи.
Литекс ще обясни, че е маркетингов трик и ще посочи ясно своя ЕИК. Има европейска система за контрол, от която на секундата ще стане ясно, че това не е ЦСКА. По ЕИК.
Оттам искането ще се завърти към госпожа Дора Милева, но там такива пари няма. Няма за държавата, няма и за маршируващия Спрокел и компания.
Някой ден ЦСКА 1948 може и да открие армеецът Атанас Борносузов и някой ден съдът може и да разпореди плащане.
Никога плащане от 8 милиона няма да има.
При цялата картинка някой следва да е слънчасал да плати по силата на оферта №2. Два милиона или колкото са там. Ще наследи казват историята. Ами ако тогава решат, че наследяват и дълговете!? Спрокел, Тангариня и компания!?
 
Най-сигурното нещо е, че на 5 май разстреляният ЦСКА навършва 70 години от рождението си. В мач между двата клуба, които в най-ново време най-много са вредили на ЦСКА и категорично са играли тотално срещу него.
 
Публиката. Тя 99 процента ще бъде с червен корен. Парадоксът е, че ще празнува с убийците. 
 
Иначе - рождените дни на великите се празнуват и посмъртно. И техния подвиг. Ако сме нация, то няма да пропуснем също Христо Ботев и героите от Дойранската епопея. 
 
Посмъртно.
 
Хубави и светли празници на всички!