Великденската четворка заминава за Лондон по програмата за обучение на Проспорт медиа

Публикувано на: 08.04.2018 10:41

Автор: Проспорт.бг

©Проспорт.бг
На връх Великден четирима млади и амбициозни треньори от по-малки български футболни школи отлитат за Лондон. Те са част от програмата на Проспорт медиа за достъп до водещи методики на наставници, които не биха стигнали лесно до достъп, поради отдалечеността от водовъртежа на големите претенции на утвърдените или заможни клубове и академии у нас.
 
От 9 април до 15 април в лондонския Чарлтън да изучават работата с подрастващите ще се обучават Велизар Христов от Витоша 13 - София, Лъчезар Русев  от Локомитив - Горна Оряховица, Йордан Белчев от ФК Пълдин - Пловдив и Димитър Димитров от малката частна академия Левски спорт за всички от София.
 
С тях преминалите по програмата за 18 месеца ще станат общо 26, а само от началото на тази година - 10. До този момент най-много треньори са минали през ултрапродуктивната академия на Чарлтън, която е на извънредно високата позиция - 4, в ранглистата от 93 водещи академии в Англия. 13 в Чарлтън, 10 в Ливърпул и във италианския Фиорентина 3-ма. 
 
В понеделник-сутрин Велизар, Лъчезар, Йордан и Димитър ще бъдат приети от папата на обучението при подрастващите Стив Айвъри, шеф на академията на Чарлтън в базата "Спароу лайн". Програмата вече им е раздадена и ще имат свръхинтензивно всекидневно обучение.

ЗАБЕЛЕЖКА: Припомняме, че програмата е напълно безплатна към Проспорт медиа и нито обучаемите, нито обучаващите заплащат на агенцията. Това в случай, че някой се отклони от християнското смирение и бъде застигнат от скверни помисли.
 
Христос воскресе!