Армейци извадиха убит от гроба

Публикувано на: 12.04.2018 18:54

Автор: Проспорт.бг

©cska1948.bg
Германея продължава да вдига оборитите и от сигурен изпадащ след есенния полусезон, вече е над чертата, със само една загуба през пролетта, от лидер в класирането с 0:1.
 
Ръководствдото направи гросмайстроски ход с привличането на младия треньор, но с установен опит армейски юноша Наско Стоилов и половин отбор от освободените от ЦСКА 1948 бивши юноши на убития ЦСКА, както и други, със същия ген.
 
Този път жертва на сепаревци стана ботевградския Балкан. Още в десетата минута бившият червен Милен Иванов разпечата вратата на добре известния вратар Емил Петров, а в 70-ата минута, друг армеец - Алек Манолов затвърди преднината и победата с 2:0.
 
В мача, като титуляри влязоха освободените от ЦСКА 1948 Ради Димитров, Милен Иванов, Георги Младенов и Кристиян Петров-Тото.
 
След старта на пролетния дял на югозападната Бундеслига Германея има победа над Септември Симитли с 1:0, над Марек с 2:0, като гост, равен със Сливнишки герой - 2:2, равен с Банско - 1:1, като гост, загуба от Хебър с 0:1, като гост, загуба от Миньор с 1:2, равен с преименувания на Чавдар тим на Правец в Етрополе - 2:2  и победа с 2:0 над Балкан.
 
Отборът вече има 20 точки.  12 от тях само през пролетта.  Алек Манолов и Милен Иванов пък вкараха повече от половината голове.

Под чертата вече са Ботев Ихтиман и Елин Пелин. 
 
На 14 април Германея приема Пирин Разлог.