"Халю" и "Талю" ще празнуват ЦСКА

Публикувано на: 25.04.2018 23:05

Автор: Петьо Костадинов - Полковника

©Проспорт.бг
Петьо Костадинов- Полковника
Знаете ли кой е убил Иван Асен I - Белгун? Българо-византийският заговорник Иванко, родственик на великия пълководец и даржавник.
 
Знаете ли кой убива единственият български Крал, великият пълководец Цар Калоян? Физически - Манастър. В заговор с кувманската царска съпруга Анна-Анисия.
 
Знаете ли кой вкарва в затвора, бие и унижава ненадминатия герой на България и Балканите, гарибалдиецът и велик воевода Петко Киряков. Разбира се - чували сте. Никаквецът ченгеджия Спас Турчев.
 
Знаете ли кой посича Стефан Стамболов? Спорен революционер, но държавник, пред когото днес си падаме да се кланяме. Физически - Халю и Талю (имената не са измислени).
 
Знаете ли кой е убил Христо Ботев? Версии всякакви...
 
Мога да задам поне 100 такива поименни въпроса и поне 100 пъти да отговоря поименно. 
 
Но питанията ми са: Как мислите, някои от убийците дали са се интересували от рождените дати и рождените юбилеи на жертвите си? И дали са ги чествали?
 
На 5 май "Халю" и "Талю" ще бъдет заедно на пъпа на София. Ще празнуват. С хоро върху гроба.
 
Лудогорец - клубът, който се държа престъпно вулгарно с ЦСКА и неговите привърженици, за да стигне до първа титла. Клубът, собствениците на който правят брутално печеливш за българските мащаби проект и унижава егото на опиталите същото, с претенцията да са наясно как се прави това. Клубът, който ще ходи на ръце, ако е нужно, но ще преследва подобряването на рекорда за поредни титли на на умъртвения с общи усилия ЦСКА. Клубът с ясна коленно-фелираща протекция на олоената от ояждане власт. Всякаква власт.
 
Литес - клубът, който се държа престъпно вулгарно с ЦСКА и неговите привърженици, за да открадне името му за модерен маркетингов трик. Участвал пряко в убийството на великия и неповторим. Клубът, който ще ходи на ръце, ако е нужно, но ще преследва всеки, който не харесва вонящата измама. Клубът с ясна коленно-фелираща протекция на олоената от ояждане власт. Всякаква власт. И слоган: "Догодина ще се борим за второто място!"
 
"Халю" и "Талю". Просто убийци. Но пък исторически.
 
Аплодирайте ги! Празнувайте заедно! 
 
Малцинството ще бъдем в механата. На тежко вино.
 
Тежко, тежко! Вино дайте!
Пиян дано аз забравя
туй, що, глупци, вий не знайте
позор ли е или слава!

...

Ще да пия на пук врагу,
на пук и вам, патриоти,
аз вече нямам мило, драго,
а вий... вий сте идиоти!