Проспорт.бг ще тормози

Публикувано на: 17.05.2018 10:02

Автор: Петьо Костадинов - Полковника

©Проспорт.бг
Преди почти 10 години, през септември 2008-а, стартира Проспорт.бг

Официално информационен сайт, но неофициално трибуна в подкрепа на ЦСКА, изпаднал тогава в ситуация на политическа и котерийна гавра. С отнето право за участие в Шампионската лига, при извоювана титла с 16 точки преднина, в юбилейна година.

Политическите машинации при управлението на другаря Станишев, с активната подкрепа на другаря Тодор Батков, доведеха до сцени на малоумие и унижение на ЦСКА.

Помагахме на "Титан" от първия ден. Скочихме на "Титан", когато стана опасно за живота, източването умопомрачително. Реагирахме на опита за подмяна с Радомир и Нефтохимик, и опита за ликвидация.

Точно година обещано време подкрепяхме безусловно второто управление на Александър Томов, след което станахме тотална опозиция. Подкрепяхме до лудост управлението и отбора във "В" група. Реагирахме остро и почти единствени на публичната гавра с изяви, като ФК "Лупи", унижението за Изпълнителен директор да бъде назначен овчаря Николай Паслар, а в бордовете разни титани на маркетинговия инженеринг, като Канзаса и Жълтицата. На всички сатрапи и ликвидатори на ЦСКА, като Ивайло Манджукоив, Милко Георгиев, Пламен Марков, Гриша Ганчев и всичките им глашатаи, и платени или не активисти.

Бяхме на първа линия, на първата тренировка, на 4 юли 2016 година, съпроводена с псувни, ругатни и хвърлени бутилки и предмети от алкохолици, наркомани и освидетелствани психари срещу отбора на ЦСКА. Бяхме на първа линия при основаването на ЦСКА 1948 на 19 юли.

На 9 септември 2016 година мисията ни се изчерпа. С отпечатването на некролога на ЦСКА и издаването на неговия Смъртен акт.

Но продължихме. Заради пълното информационно, лунно, организационно, финансово и дихателно ограничение за ЦСКА 1948.

Вече умните, красивите и богатите поеха мостика на ЦСКА 1948. След като се видя, че това не е квартална формация, с квартална страст. Той, ЦСКА 1948, вече е същият, като другите. Отърсен от идеалисти и ентусиасти, хладно прагматичен и пресметлив.

Точката е поставена. Освен, ако умните и красивите не поемат спонсорство на Реал Мадрид и изоставят роденото от общата ни любов отроче, на едва 2 години.

Тогава ще се наложи да се върнем, за да не иде невръстното хлапе в Дом за деца, лишени от родителска грижа.

Обявявам от днес процедура по преструктуриране на философията, на Проспорт.бг, както и вероятната графична промяна с началото на активния следваканционен период. До тогава в сайта ще се появяват коментари, извънредни новини и информации за свързани с Агенция Проспорт медиа играчи.

Проспорт.бг няма да бъде закрит!
Етикети: