Заваляха новини от Проспорт

Публикувано на: 03.01.2019 16:22

Автор: Проспорт.бг

©Проспорт.бг
С началото на новата 2019 година новините от Група Проспорт, обединяваща две търговски дружества и фондация "Хайнрих Шлиман" валят, като чакан сняг през януари.

Вече две нови попълнения се вляха в отбора.

Антоанета Костадинова ще бъде редактор в сайта Проспорт.бг, който до дни подновява работа. Тя е дългогодишен преподавател, а като редактор зад гърба си, освен рутинни текстове, има и отговорността за романа "Орденът "Винчи" - Скиптърът". Антоанета Костадинова е и старши съдружник в Проспорт Медиа, отличник на СУ "Климент Охридски".


Антоанета Костадинова

Йорданка Митева е новото търговско острие на Група Проспорт. Дани е бивш състезател по спортна гимнастика в Гимнастически клуб Левски, с 11-годишна тренировъчно-състезателна кариера зад гърба си. Завършила е "Туризъм".


Йорданка Митева

Очаква се до дни към екипа на Проспорт.бг да бъде привлечен и журналист с дългогодишна практика, отразявал включително финали на Шампионската лига по футбол, с име и сред знаковите тестови журналисти за новите продукти на световноизвестните марки автомобили.

Цветан Тасев поема разширени отговорности. Регистрираният в Английската футболна асоциация скаут ще отговаря и за някои от основните проекти на групата.


Цветан Тасев

До дни се очаква сайтът Проспорт.бг да стартира и партньорство с новия пазарен бранд трапезна вода "Проспорт 10".ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА!