Агенция Проспорт Медиа е пред важен договор за партньорство с Проспорт 10

Публикувано на: 13.01.2019 19:32

Автор: Проспорт.бг

©Проспорт.бг
 Агенция Проспорт Медиа ООД постигна споразумение и през следващите дни ще подпише двустранно споразумение с Проспорт 10 ЕООД за партньорство, което ще даде възможности за възстановяване на работата на сайта Проспорт.бг, превърнал се във флагман и институция в информацията за ЦСКА до убийството на великия клуб през 2016 година.

Проспорт 10 ЕООД стартира производството на трапезна вода, а от понеделник, 14 януари излиза на пазара.  През днешния ден водата от кристалния рилски извор в Продановци достигна до френските Алпи в региона Савоя. Водата с несравними за другите по качество, включително най-големите играчи и съвместен продукт с Рила Строй 7 ЕООД, собственик на ултрамодерна инсталация за филтриране и бутилирана на вода и безалкохолни напитки. Проспорт 10 е продукт от изключителен по чистота извор и не кореспондира с практиката да се филтрират мръсните и стари тръбопроводи.  Именно този подход на некоректните играчи на пазара води до предлагането на трапезни води на ниска цена, но с ужасяващи качества. Които включително се препоръчват за бебета.

Рила Строй 7 ЕООД е българският диктатор в спортните хранителните добавки и тонизиращи напитки,  производител на трапезна вода Blick, а при защита от държавата на своите би могло да бъде лице на българската лека промишленост, вместо да се допускат чрез чужди вериги "играчи" със справедливи пазарни интереси, но с безпощадна мощ за изсмукване на националния капитал.

Редакционната концепция на Проспорт.бг се променя. Тя ще бъде подчинена на информационния поток. С уговорката, че клубовете с престъпно преструктуриране ще си имат прозвища, ако изобщо стане дума за тях. 

Със сигурност ще има концентрация на информацията за състезателите, свързани с партньорския тим на Агенция Проспорт Медиа. Вече със сигурност отборът за трансфери е готов с поредната си изненада.

Коментарите по горещи теми на Петьо Костадинов-Полковника се връщат на публичната сцена.

Налице е готово графическо решение за промяна на визията на Проспорт.бг, но е твърде възможно до края на сезона да се запази познатата графична концепция на Проспорт.бг

Вече беше направена програмна корекция и всички неудобства в скоростта на работа на сайта Проспорт.бг са отстранени от най-добрите в бранша у нас. Скоростта за отваряне на материалите, както и самия сайт е безупречна.