Спрете фелациото на Шкембе войвода, не посягайте на последния ген в армията!

Публикувано на: 14.01.2019 20:18

Автор: Петьо Костадинов - Полковника

©Проспорт.бг
Петьо Костадинов- Полковника
Съжалявам, сайтът Проспорт.бг е спортен очевадно, но аз съм бивш курсант и армейски офицер.
 
Очевадно в Министерството на отбраната работят завършено неадекватни, слугуващи писачи.
 
За да обслужат Шкембе войвода пуснаха извънредно срамна информация за нападение над цели четирима курсанти и една студентка. А генерал е нает да твърди, че тези момчета са постъпили разумно и хаднокръвно, като са ... избягали. След нападение на циганин над тяхната кола. Някъде около Сливен.
 
СПРЕТЕ! Колегата от Войводиново е снайперист, а не каратист и неговата съдба ми е обяснима. Но не приемам и никога няма да приема пълна кола от бъдещи  офицери да бъде употребена за дребни и нис/з/ки цели.
 
Не зная днес какво ги учат, но нас ни учеха, че българският воин е свещен. И като такъв никой няма право да го унижава, още по-малко да му посяга. Срам ме е да си помисля, че толкова млади мъже са бягали.
 
Гарантирам ви, че по наше време дръжката на брадвата щеше да влезе трайно на тъмно. Нима наистина в комплекта за бойна готовност вече се раздава червило и магистрални прашки!?
 
Никой ли не помисли, че това съобщение в официалния сайт на Министерството на отбраната унижава до нищожност армията и е отвратително срамна за държавата. Ако сте забравили - държавата България. Нашата родина.
 
Спрете! 
 
Българската армия е тежко ранена, но докато има и един останал ген, то тя е жива.

Писна ми от дебелащината на Шкембе войвода.