Представиха българския вълк Андреа Христов

Публикувано на: 07.02.2019 18:09

Автор: Проспорт.бг

©ilcosenza.it
Андреа Христов
Козенца представи официално петте си нови попълнения от зимния трансферен прозорец със сдържан тон и ясна цел - установяване на позицията в Серия Б, която се гарантира от 42 точки, според директора на клуба Стефано Тринкера. Един от петимата нови е българският младежки национал Андреа Христов, преминал в Южна Италия от тима на Славия.

Президентът Еуженио Гуарасио благодари на напусналите отбора и уточни, че нито един от тях не е бил освободен или продаден по инициатива на клуба. Това е било желанието на състезателите.

"Тренирал съм много отбори, но този е най-добрият", обобщава временното положение наставникът на тима Пиеро Бралия.Българският "вълк" в състава на "вълците" - Андреа Христов обобщи, че е направил точния избор и е на вярното място.

Стефано Тринкера разясни внимателното поведение на пазара с мъдрост и за финал изказа благодарност към момчетата, които избха да се "венчаят" за Козенца.

Припомняме, че Андреа Христов премина при вълците с посредническото усилие на Агенции Проспорт Медиа, управлявана от Петьо Костадинов-Полковника и ПМРС мениджмънт, управлявана от Пламен Пейчев.

Тандемът гарантира отлични новини за нов удар още до началото на следващата седмица.

През последната година и половина, с тяхна помощ, бяха реализирани трансферите на Петко Христов във Фиорентина, на Калоян Кръстев -в Болоня, Александър Кирилов - Пескара, а сега и Андреа Христов - в Козенца. Любопитен детайл е, че всички момчета са високи от 190 и нагоре. Такъв ще бъде и следващият българин в шампионата на най-добрите.